ریشه خیانت در زندگی زناشویی از کجاست؟!

خیانت مقوله ای است که بسیار دیده میشود مخصوصا بین زوج های جوان و باعث از هم پاشیده شدن  زندگی مشترک آنها میشود. اما ریشه خیانت از کجاست و چه چیز باعث میشود این رفتار از یک مرد سر بزند؟! ریشه این رفتار با توجه به نتایج تحقیقات در  مشاوره ازدواج عدم رضایت و احساس کمبود در رابطه جنسی است.  از دیگر عوامل میتوان به عدم علاقه زن و شوهر به هم ، زیر پا گذاشتن اصول اخلاقی ، عدم وجود علاقه قبل از ازدواج ، کم شدن توجه و عشق و محبت زن به همسر به خصوص بعد از تولد فرزند ، نبود صداقت و وفاداری بین طرفین و حس تنوع طلبی در مردان اشاره کرد.

جالب است بدانید آمار خیانت در مردان بسیار بیشتر از زنان است  و زنان بیشتر به اصول خانواده و وفاداری و حجب و حیا پایدارند. خسانت مردان در ده سال اول زندگی معمولا ناشی از عدم علاقه به زن است و در دهه های بعدی از سر زیاده خواهی و تنوع طلبی است.

مقاله های بیشتر در رابطه با این موضوع را در سایت مشاوره قبل ازدواج ببینید

 

منبع:تریبون آزاد

5 پاسخ
  1. شادی
    شادی گفته:

    سلام.من حدود یک سال است که ازدواج کردم و بلافاصله بعد از عروسی به خارج از کشوراومدیم.قبل از ازدواج ما حدود دو سال با هم رابطه داشتیم به دلیل مخالفت خانواده من برای ازدواج ما.تازگی متوجه شدم همسرم قبل آشنایی با من کسی رو برای دو ماه صیغه کرده بود ولی به من نگفته بود قبلا.الان باردار هستم و خیلی از آینده نگرانم.نگرانم که نکنه این اتفاق باز بیفته یا خیانتی بم بشه.لطفا راهنمایی کنید.

    پاسخ
    • مشاور
      مشاور گفته:

      با سلام
      دوست عزیز ایا محرم بودن ایشون دال بر خیانت است .اینکه ایشون مطرح نکردند خب درست نبوده ولی حتما دلیل داشتند ضمن اینکه اگر به ایشون تمایل داشتند که خب بعد از محرمیت ازدواج هم می کردند ضمن اینکه قبل از اشناییی باشما بوده شما خیانتی بعد از ازدوا که مشاهده نکردید البته شرایط شما ه باردار هستید و در کشور دیگری هستید خب تاثیر گذار است .و شما فکر های مختلفی به ذهنتون میاد و درگیری زیادی براتون ایجادمیشه چون این دوره به دلیل ضعف جسمی در خانم ها مشغولیت و درگیری ذهنی بیشتر می شود بهتره با همسرتون راجب دغدغه ها با لحن مناسب صحبت کنید همراهی ایشون توضیح دادن شرایط در رفع نرانی شما بسیار موثر است بهتر است خوشبینانه به وقایع نگاه کنید و منفی ترین اتفاق و رخداد را در نظر نگیرید .همسر شما حتما می توانند مامن عاطفی امنی برای رفع نگران ها در این دوره حساس باشند بهشون اعتماد داشته باشید و به اینده باوجود فرزند عزیزتان فکر کنید .و برای ان برنامه ریزی داشته باشید
      موفق باشید

      پاسخ
  2. shirin
    shirin گفته:

    سلام من ۵ ماهه نامزد کردم توی این ۵ ماهم چیزی از نامزدم ندیدم ولی چند روز پیش توی گوشیش چنتا پیام مشکوک با یه خانم دیدم همون موقع پرسیدم اول منکر همه چیز شد بعد گفت آشنای دوست دوستمه و من پادر میونی کردم چون ناراحت میشی نگفتم ولی من باور نکردم با اون خانم هم تماس گرفتم که کلا منکر این پیاما شد و گفت اشتباه گرفتی حالا من دوست دارم این مساله رو به خونوادش بگم در جریان باشن نمیدونم کار درستیه یا نه؟ میشه راهنمایی کنید؟

    پاسخ
    • مشاور
      مشاور گفته:

      دوره نامزدی دوره طلایی شناخته … پس اگر در این دوران اتفاقی بیفته روی کل زندگی مشترک در آینده تاثیر خواهد گذاشت
      به همین خاطر باید خوب ببینید و درک کنید تا برای انتخاب همسر آینده با شک و تردید وارد زندگی مشترک نشده باشید
      برخی از افراد در دوره نامزدی همواره به ن امزد خود شک میکنند البته برخی از افراد شک مطمئنی دارند که .اقعا به حق و عده ای نابحق شک میکنند که امروز درباره شک به ن امزد مطالبی را عنوان میکنیم. اول از همه باید این توصیه را به شما بکنم که هرگز ززود قضاوت نکنید و ح تما مواردی را ارزیابی کنید سپس شروع به قضاوت بکنید
      چه خبر است؟ نامزدتان وقت زیادی با یک خانم خاص در کتابخانه درس می‌خواند یا می‌بینید که نگاه‌های معناداری را در مهمانی با دخترهای دیگر ردوبدل می‌کند. یا شاید هم از اینکه بیش از حد طبیعی موقع حرف زدن با دوستان خانمش تماس برقرار می‌کند یا هر زمان که به صفحه موبایلش نگاه می‌کنید، اسم یک خانم را می‌بینید که به او اس‌ام‌اس می‌زند، ناراحتید. اگر دوست دارید بدانید که با این کارها واقعاً در حال خیانت به شماست یا نه و اینکه چه باید بکنید، این متن را دنبال کنید.
      اول اینکه باید بگوییم زود نتیجه‌گیری نکنید. مهمترین قسمت در برخورد با این مسئله این است که اول مطمئن شوید که آیا این حساسیت شما واقعاً بجا است یا خیر. خانم‌ها خیلی وقت‌ها آنقدر به بعضی چیزها فکر می‌کنند که دیگر واقعیت آن موضوع را نمی‌بینند. بدون اینکه بفهمید ممکن است بی‌اعتمادی درون خودتان یا رابطه‌تان اتفاق بیفتد. اگر به او اعتماد نداشته باشید، بعضی اوقات به طور نادرست تصور خواهید کرد که در حال طنازی با دختران دیگر است و این انتظار باعث می‌شود دوستی‌های خیلی پاک و ساده او با دیگران را به شکل خیانت ببینید. سعی کنید خیلی وارد بطن داستان نشوید؛ مردها مثل زن‌ها فکر نمی‌کنند. در ۹ مورد از ۱۰ مورد، برای او درس خواندن با یک خانم یا اس‌ام‌اس دادن به یک دوست خوب هیچ معنا و مفهوم خاصی ندارد. این شما هستید که باید تصمیم بگیرید با این مسئله مشکلی دارید یا نه.
      موقعیت را دوباره ارزیابی کنید و یادتان باشد: مرز بندی ها و رفتار انسانها معیار اصلی است. همه ما می‌دانیم وقتی عملی را از چارچوب آن بیرون می‌آورید خیلی زشت به نظر می‌رسد. هیچ فرقی نمی‌کند! به خاطر داشته باشید که ممکن است شما از جایی وارد آن موقعیت شده‌اید که همه چیز وارونه به نظر آمده باشد. به همان اندازه، عمل یا حرف مهم است. مثلاً، «مرسی از اینکه اون کتابو بهم دادی ☺» لزوماً نشانه شیطنت کردن نیست ولی «بیا امشب درس بخونیم ؛)» جای سوال دارد.
      اگر برداشت شما این بوده که حرف یا عمل او شیطنت است یا اینقدر بد بوده که موجب ناراحتی شما شود، زمان آن رسیده که موضوع را با او مطرح کنید. همانطور که قبلاً ذکر کردیم، وقتی مردها را به طنازی محکوم می‌کنیم، معمولاً تصور می‌کنند کار اشتباهی انجام نداده‌اند و این باعث حساسیت این موضوع می‌شود. رمز کار این است که عاقلانه و بالغانه با موضوع برخورد کنید. هر کاری می‌کنید یادتان باشد که به هیچ عنوان برای تلافی کردن شما هم شروع به شیطنت نکنید. این فقط جنگی راه می‌اندازد که هر کدامتان نشان دهید کدام‌تان بی‌تفاوت‌تر است و این بیشتر از قبل به رابطه‌تان صدمه می‌زند. و جار و جنجال هم راه‌نیدازید یا شروع به فرستادن اس‌ام‌اس‌ها خشن نکنید و سعی هم نکنید که خاموش و بی‌تفاوت باشید. باید با او حرف بزنید.
      از اینها مهمتر، باید وقتی که آرام شدید موضوع را به میان بیاورید. نباید بگذارید احساس کند که از جایگاه بالاتر می‌خواهید به او حمله کنید. باید به او منتقل کنید که ناراحت هستید نه عصبانی: نشان دادن عصبانیت باعث عصبانی شدن متقابل او و رفتن او به حالت دفاعی می‌شود.
      اگر حرفتان را قبول نکرد، سعی کنید با او مصالحه کنید. از او بخواهید قول بدهد در رفتار خود با خانمهای دیگر بیشتر دقت کند و شما هم درعوض قول بدهید دیگر زود درمورد او قضاوت نکنید.
      اگر مشکل همچنان ادامه داشت، دیگر وقت آن است که درمورد ماندنتان در آن رابطه بیشتر فکر کنید. اگر منطقی از او می‌خواهید که بخاطر ناراحت‌ شدنتان، مراقب رفتارش باشد و او به آن احترام نگذاشت، دیگر می‌توانید بگویید که این مرد فردی خودخواه است و شما و احساساتتان به اندازه کافی برای او مهم نیستید. بعضی از مردها به طور ذاتی اهل شیطنت هستند و بعضی‌اوقات حتی وقتی در یک رابطه جدی هستند هم به این کارها ادامه می‌دهند و بیشتر وقت‌ها هم واقعاً هیچ خبر خاصی بین او و آن دخترهای دیگر نیست. شما نمی‌توانید شخصیت او را عوض کنید؛ اگر خودش هم نتوانست این کار را بکند یا شما باید او را همانطور قبول کنید یا از آن رابطه بیرون بروید. یادتان باشد هدیه خریدن‌های او به معنی قول دادن برای تغییر نیست و لبخندهایش هم قراردادی نیست که تضمین کند دیگر آن رفتارها را تکرار نمی‌کند. شاید وقت آن باشد که از آن رابطه بیرون بروید و کسی را پیدا کنید که برای احساساتتان ارزش قائل باشد.
      هنوز شک دارید؟ نظر دوستان قابل‌اعتمادتان که او را می‌شناسند را هم بپرسید. از دوستی نباید سوال کنید که چون فکر می‌کند باید با شما موافقت کند نظرتان را تایید کند. از دوستان خود او هم نپرسید؛ به احتمال ۹۹٪ خبرش را به او می‌رسانند. این فقط بخاطر اینکه نتوانسته‌اید مثل یک آدم بزرگ جلو بیایید و به خودش حرفتان را بزنید عصبانی‌اش می‌کند. اما از همه اینها مهمتر، اگر رفتارهای او شما را ناراحت یا شکاک کرده است، همیشه حرف زدن بهتر از نگه داشتن آن در دلتان است. می‌توانید خیلی منطقی مرزهایی را برای او مشخص کنید و شاید هم ببینید فقط نیاز به کمی اطمینان دادن بیشتر او داشته‌اید.
      در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید

      ۰۲۱-۲۲۶۸۹۵۵۸

      پاسخ
    • مشاور
      مشاور گفته:

      با سلام
      در این مرحله گفتن به خانواده قطعا کار درستی نیست .بهتره وقتی مساله ای اینچنینی برای بار اول اتفاق می افتد کمی صبور باشید و این رو بپذیرید که ممکنه فردی دچار خطا شود .بهتره با خودشون صحبت کنید و اگر ناراحتی پیش امده با ایشون مطرح کنید و بگید دوست ندارید اگر رفتاری بوده دوباره تکرار شود و بهتره با هم حل کنید .اگر واقعا مدرک قابل قبولی دارید که فرضیه ذهنی شما رو تایید کند و مطمئنید حرف همسرتون درست نیست .چون شما نامزد هستید اگر بخواهید با هم مساله را حل کنید به شناخت بیشتر شما کمک خواهد کرد .یادبگیرد از همین ابتدا در هر مساله ای پای خانواده را به میان نکشید سعی کنید خودتون فضا رو مدیریت کنید و اجازه ندهید هر مساله ای باعث سلب اعتماد شما شود .امیدوارم خوشبخت و موفق باشید

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *