سردی روابط در خانواده و رابطه آن با فرار فرزندان از خانه

بر اساس گفته های یک کارشناس در زمینه امور اجتماعی استفاده به عنوان طعمه از دخترانی که فرار کرده اند از خانه خود در اثر سردی روابط در خانواده، مشکلات اقتصادی و محیط زندگی آنهاست.

افزایش روز افزون فرار دختران از کانون گرم خانواده و پیامدهای مخرب آن بر خانواده و جامعه یکی از آسیب های جدی است که در چند سال اخیر گریبان گیر مسئولان و خانواده ها شده است.

وی با اشاره به عوامل فرار دختران از خانه بیان کرد: فرار دختران یک پدیده چند علیتی است که دلایل مختلفی برای بروز این مساله وجود دارد و تحقیقات نشان می دهد سردی روابط والدین، طلاق، ناپدری یا نامادری، آزار رسانی، مشکلات روحی روانی و افزایش ناهنجاری های اجتماعی را می توان از مهم ترین عوامل فرار دختران نام برد.

دکتر جعفری با اشاره به دیگر عوامل فرار دختران از خانه افزود: اختلالات شخصیتی ، افسردگی، کتک زدن فرزندان توسط والدین و اعتیاد یکی از اعضای خانواده خصوصاً سرپرست آن از دلایل عمده فرار دختران است.

وی با اشاره آمار جامعه روان شناسان در زمینه فرار دختران اظهار کرد: طبق آمار منتشر شده سازمان روانشناسان کشور، سن فرار دختران از خانه در بین سال های ۶۵ تا ۸۰ ،۱۶ سال و از سال ۸۰ به بعد ۱۴٫۵ سال تقلیل پیدا کرده است که این مسئله باعث نگرانی های زیادی در بین جامعه روان شناسان و مسئولین ذیربط ایجاد کرده است.

برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت مشاوره ازدواج رجوع کنید

منبع:مشاوره-ازواج.com

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *