تست ازدواج

تست ازدواج

همانطور که میدانید انتخاب همسر مناسب و داشتن ازدواج موفق آرزوی هر جوانی است ، اما هیچ کس به اندازه کافی از رمز و راز موفقیت در این مرحله از زندگی اطلاع ندارد.

چه چیز تضمین کننده داشتن ازدواجی موفق است؟

مشورت با بزرگان ، تحقیق کردن ، پرس و جو از آشنایان از راهکارهای داشتن ازدواجی موفق است ، اما چیزی که انجام آن قبل از ازدواج بسیار اهمیت دارد و تعداد کمی از جوانان به آن اهمیت میدهند ، انجام تست ازدواج است. قبل از ازدواج باید فرد بداند که آیا برای ازدواج آمادگی لازم را کسب کرده است یا خیر ، آیا میتواند زیر بار مسئولیت ازدواج برود؟ آیا به آن اندازه از بلوغ فکری لازم رسیده است؟ این ها سوالاتی هستند که هر کسی در مورد خود باید پاسخ آنها را بداند.

به جز ویژگی های فردی که لازمه ازدواج هستند ، وقتی همسری انتخاب میکنید باید قبل از ازدواج حتما تست روانشناسی ازدواج را انجام دهید تا نگرش ها ، عقاید و انتظارات طرف مقابلتان را بشناسید و تا حدودی نسبت به او شناخت پیدا کنید. بسیار مهم است که هر کسی از اهداف ،علایق و خواسته های همسر آینده خود باخبر باشد تا در آینده باهم دچار مشکلات نشوند. میزان تفاهم و سنخیت هر فرد با فردی دیگر باید مشخص شود تا اگر دو نفر با هم سازگاری نداشته باشند مشخص شود و همینطور دو نفر با آگاهی کامل با یکدیگر ازدواج کنند و زیر یک سقف بروند.

برای انجام تست ازدواج چه کنیم؟

شما جوانان عزیز نیز میتوانید با مراجعه به مرکز مشاوره ازدواج ، بهترین تست ازدواج و جدید ترین تست های روانشناسی در زمینه روانشناسی ازدواج را انجام دهید تا در زندگی فردی و مشترک خود موفق تر باشید. جهت انجام تست های ازدواج با ما تماس بگیرید.

مقاله های بیشتر در رابطه با این موضوع را در سایت مشاوره قبل ازدواج ببینید

منبع:فارس پاتوق

 مشاوره در برترین مراکز مشاوره مورد تایید کانون مشاوران ایران

مرکز مشاوره ازدواج

148 پاسخ
« دیدگاه های قدیمی تردیدگاه های جدیدتر »
  1. ناشناس
    ناشناس گفته:

    سلام دختری ۱۶ساله هستم خاستگارهای زیادی دارم که همه انها ۲۸سال تا۳۰سال هستندباموقعیت های مناسب شغلی وخانوادگی که تنهامشکا انهاسن زیادشان است.خودم دوست دارم ازدواج کنم اماخانواده م مخالفت میکنند.نمیدانم چگونه به انهابگویم.ایاازدواج بااین اختلاف سنی مشکل سازاست

    پاسخ
    • ►Responder◄
      ►Responder◄ گفته:

      دوست عزیز بهتره نه عجله کنید و نه احساسی رفتار کنید چون ده سال دیگه شما هم به خیل افراد برای طلاق اضافه خواهید شد … چون وقتی شما در اوج نیاز جنسی هستید این افراد با بالا رفتن سنشون دوران سردی و اوفول رو طی میکنن و این موضوع مهم یعنی شروع تنش و درگیری احساسی در زندگی مشترک

      پاسخ
  2. ناشناس
    ناشناس گفته:

    سلام . من در تهران دانشجو دکتری و متولد ۶۲ هستم. با پسری اشنا شدم اهل بوشهرو لیسانس. تحصیلاتشان از من کمتر است و فعلا شرایط مالی خوبی ندارند. اما از نظر اخلاقی بسیار خوب است. در مورد ایشان بسیار مردد هستم که با توجه به اختلاف تحصیلی و شرایط مالی و همشهری نبودن چگونه تصمیم بگیرم. منتظر پاسخ شما هستم. لطفا راهنمایی بفرمایید

    پاسخ
    • ►Responder◄
      ►Responder◄ گفته:

      دوست عزیز ازدواج شرایطی داره که باید هر دو طرف بهش توجه داشته باشن از استقلال مالی و داشتن ثبات اقتصادی که بسیار مهمه تا اختلاف سطح فرهنگی و اجتماعی و …
      خود شما به این امر واقف شدید پس یا باید کات کنید یا صبور باشید تا شرایط ایشون مهیا بشه و یا به ایشون کمک کنید تا این شرایط رو بدست بیاره … و بعد مشکلات دوری خانواده ها و نبود شناخت کافی و عدم اعتماد خانواده ها مطرح میشه که برای حل و فصلشون باید صبور باشید

      پاسخ
  3. سارا
    سارا گفته:

    سلام دختری ۲۳ ساله هستم خواستگاری دارم که در دوران عقد طلاق گرفته و چون زنش بهش خیانت کرده رفته سمت تریاک همون شب خواستگاری گفت و گفت اگه محبت ببینه ترک میکنه منم تک دختر خانواده ام فوق دیپلمم بااین ازدواج موافقم چون دیگه طاقت ندارم برام سخته بین ۴ تا پسر اما هرکی میاد خواستگاریم پدرم یک کلمه میگه نه بگید چیکار کنم

    پاسخ
    • ►Responder◄
      ►Responder◄ گفته:

      دوست عزیز در این مواقع باید صبور باشید و خواسته خودتون رو با مادرتون که راحت تر میتونید ارتباط برقرار کنید ، مطرح کنید … به هر حال زندگی مشترک در ایران و ازدواج منوط به دختر و پسر نیست و در واقع خانواده ها رو هم شامل میشه پس باید بتونید رضایتشون رو جلب کنید

      پاسخ
  4. م
    م گفته:

    سلام عاشق یه دختر شدم و یک سال هست که باهاش رابطه ی فوق العاده ای داریم ولی جدیدا بهم گفته که پدر و برادرش معتادن و یک سری مشکلات دیگه … نمیدونم چیکار کنم در ضمن سبک زندگی ، افکار و اعتقادات مذهبی و سیاسی و . خانوادش خیلی با ما فرق دارن . نمیدونم باید چیکار کنم. داغونه داغونم. دختر فوق العاده ایه

    پاسخ
  5. sh
    sh گفته:

    سلام اگر با کسی در مرحله قبل از ازدواج هستیم و راضی به مشاوره ازدواج امدن نیست باید چه کنیم؟

    پاسخ
    • پاسخگو
      پاسخگو گفته:

      سۆالات مقدماتی مثل سن و شغل و فرهنگ خانواده در جلسات اول آشنایی پرسیده می‌شود اما تحقیق اصلی که بعد از آن آغاز می‌شود، سرنوشت یک عمر زندگی را رقم می‌زند و باید جامع و کامل باشد و بیشترین شناخت را از همسر آینده به دست بدهد. هرچند که همیشه وجهه ناشناخته‌ای باقی می‌ماند که فقط با زندگی زیر یک سقف معلوم می‌شود.
      حرف‌های اول آشنایی موثق است!
      همه در شروع ارتباط ناخودآگاه خود را طوری نشان می‌دهند که برای طرف مقابل جذاب‌تر به نظر برسند اما در عمل چیز دیگری هستند. شناخت افراد از هم در دوره آشنایی خیلی گنگ است چون معمولا روابط منقطع است. یعنی طرفین هفته‌ای یک یا دو بار همدیگر را می‌بینند و در این زمان کوتاه طبیعی است که فقط حرف‌های شیرین به هم می‌زنند اما در رابطه تنگاتنگ در زندگی زناشویی همه چیز فرق می‌کند. ما در زندگی از هم طلبکاریم و برای اینکه احساس آرامش و امنیت کنیم از یکدیگر سهم می‌خواهیم. اگر قرار باشد همسرمان ساعت ۶ از سر کار برگردد ما وقت عصر او را برای خودمان می‌خواهیم اما حالا اگر او عصرها را برای دوستان یا خانواده خودش اختصاص دهد، بحران تازه شروع می‌شود.
      دخالت خانواده چقدر موثر است؟
      در دنیای امروز در بسیاری موارد دختر و پسر با هم از قبل آشنا شده‌اند و بعد خانواده را در جریان می‌گذارند. در آشنایی‌هایی که به شکل سنتی انجام نشده و خانواده حضور پررنگی در آن نداشته ‌است، معضلات خودشان را دیر نشان می‌دهند اما خانواده در این مرحله می‌تواند تحقیقات میدانی کند که البته باید بدانیم در آن خیلی از مسائل مثل بعضی بیماری‌های روحی- روانی، ناکامی‌ها و ویژگی‌هایی که در موقعیت‌های بحران‌زا خودش را نشان می‌دهد جزء مسائل پنهان خانواده‌ها باقی می‌ماند. برای مثال افرادی هستند که ما به آنها می‌گوییم انفعالی انفجاری. این افراد فشار را تحمل می‌کنند و در یک نقطه منفجر می‌شوند. اگر شما حس کنید طرف مقابل همیشه منفعل است و یکدفعه با رفتار انفجاری روبه‌رو شوید، به شدت دچار هراس و ترس می‌شوید.
      دوستان و شبکه‌های اجتماعی می‌توانند منبع تحقیق باشند؟
      دوستان نمی‌توانند به اندازه‌ خانواده قابل استناد باشند. بهتر است برای شناخت به ستون‌های سفت و واقعیت‌ها تکیه کنیم. وقتی در جایگاه تحقیق هستید احساس امنیت در کسب اطلاعات کنید. ممکن است دوست بخواهد شما را خراب کند یا بیش ‌از حد بالا ببرد. شبکه‌های اجتماعی هم نمی‌توانند معیار شناخت باشند چون افراد می‌توانند با هویت غیر واقعی در شبکه‌های اجتماعی حضور پیدا کنند.
      به کدام ویژگی‌ها دقت کنیم؟
      بعضی از اطلاعات کلی که در چارچوب و نگاه خانواده مشخص می‌شود می‌تواند دلگرم کننده باشد. اینکه خواستگار معتاد نیست، در کار فعال هست یا نه، اگر ۱۰ سال کار کرده چه پس‌اندازی دارد، مدبر است یا نه، ماشینش را خودش خریده یا از حمایت خانواده استفاده کرده، جایگاه کاری و خانوادگی‌اش چگونه است و چیزهایی از این دست می‌توانند باعث شناخت شوند. جایگاه فرد در خانواده یکی از مهم‌ترین نکاتی است که خانواده می‌تواند رویش دست بگذارد. هرقدر فرد قابلیت‌های تعهدی‌اش رادر خانواده بیشتر نشان دهد در زندگی آینده هم متعهدتر خواهد بود. در مقابل رفتارهای لاابالی‌گری منیت و خودخواهی‌ در زندگی مشترک مشهود و غیر قابل انکار است و جز در دراز مدت نمی‌توان چیزی را تغییر داد.

      تحقیقات محلی مفید است؟
      تحقیقات محلی می‌تواند تا حدی دل خانواده‌ها را قرص کند. ممکن است با آنها به شناخت تمام و کمال نرسیم اما بخشی از ویژگی‌ها قابل دسترسی است. با این تحقیقات لااقل می‌توان فهمید که اجازه ادامه شناخت را به دختر و پسر بدهیم یا نه. اما خانواده ملاک ارجح‌تری از تحقیق در محل کار و بین همسایه‌هاست. وقتی خانواده ها با هم در ارتباط هستند پدرها و مادرها یکدیگر و جایگاه و رفتار خانواده را با هم می‌بینند. در این ارتباط رازهای پنهان می‌توانند کشف شوند. به خصوص در ارتباط مکرر با همدیگر.
      حرفه‌ای عمل کنید
      کاری که در مراکز مشاوره پیش از ازدواج درباره کسانی که می‌خواهند با هم ازدواج کنند انجام می‌شود با چیزی که در تحقیقات میدانی و محیطی درباره فرد انجام می‌شود متفاوت است. در این مشاوره‌ها یکسری فاکتورهای معمول روانشناسان بررسی می‌شود که بررسی آنها از سوی خانواده‌ها ممکن نیست. بسیار اتفاق می‌افتد که دختر یا پسر چیزی نباشند که در ابتدای آشنایی نشان داده‌اند. دو آدم با دو نگاه، طبقه اجتماعی، ایدئولوژی و تربیت متفاوت قرار است در زندگی همسو با هم قرار بگیرند. در مراکز مشاوره برای اینکه این چالش‌ها را حل کنند سعی می‌کنند در ابتدا اطلاعات مقدماتی را از دختر و پسر بگیرند. اطلاعاتی مثل اینکه طرفین چند خواهر و برادر دارند، فرزند چندم خانواده هستند، شغل پدر و مادرشان چیست، چند وقت است که کار می‌کنند، کجا آشنا شده‌اند، آشنایی‌شان چقدر طول کشیده، چه انتظاراتی از هم دارند و چرا.
      اما در مراحل بعدی مشاور باید چالش‌هایی ایجاد کند که دو نفر به عنوان زوج مجبور شوند درگیر معضلات و تفاوت‌های‌شان شوند و با این روش اختلافاتی که درباره خواسته‌های‌شان از هم دارند مشخص شود. معمولا زوج‌ها در ابتدا فکر می‌کنند تمام خواسته‌های‌شان مشترک است و توقعی خاص از هم و اختلاف‌نظری با هم ندارند. اما در حقیقت اینطور نیست. وقتی فرد با رابطه طرف مقابلش با خانواده و توقعات و وظایف متقابل روبه‌رو می‌شود، مشکلات تازه‌ای مشخص می‌شود. چیزهایی مثل اینکه چقدر از طرف مقابل توقع سهم دارد. اینکه آیا سهمی از او را برای خانواده خودش قبول دارد یا نه. اگر به مشکل بخورد دوست دارد مشکل با کدام خانواده مطرح شود یا چیزهایی مثل این. در مجموع این جزئیات هستند که می‌توانند باعث شناخت دو فرد به طور کامل برای یکدیگر شوند. بعد از آن به جای اینکه درباره موفقیت یا موفق نبودن ازدواج نظر داده شود دو طرف در جریان مشکلات و بحران‌هایی که ممکن است در زندگی با آنها روبه‌رو شوند قرار می‌گیرند و مهارت‌های ارتباط با همسر، تشخیص بحران‌ها و کنترل زندگی را یاد می‌گیرند.

      حرف‌های دختر و پسر قابل استناد است؟
      بیشتر سۆال‌هایی که دختر و پسر در دوره آشنایی از هم می‌پرسند حول برنامه‌های‌شان برای آینده می‌چرخد که معمولا به جواب‌های قابل استنادی نمی‌رسد. در واقع آنها فقط درباره آرزوهای‌شان حرف می‌زنند، مخصوصا اگر جوان باشند. این محاورات بین دختر و پسر فقط می‌تواند برای این باشد که آنها کمی به هم نزدیک شوند و توافقات نمی‌تواند قطعیت داشته باشد اما وقتی دو نفر در سن بالا به هم تعهد می‌دهند وضعیت فرق می‌کند. جایگاه اجتماعی آنها در آن وضعیت تثبیت شده‌است. آنها برای خود کار و موقعیت، قواعد و هنجارهایی دارند که به آن باور دارند و براساس آن حرف می‌زنند.
      برای تحقیق چقدر زمان بگذاریم؟
      ملاک مشخصی برای زمان تحقیق وجود ندارد اما مشخص است که نمی‌توان به زمان رابطه دختر و پسر تکیه کرد. رابطه‌های معمولی که بین همشاگردی‌ها و همکاران به وجود می‌آید شناخت چندانی به دست نمی‌دهد چون منقطع است اما وقتی مراودات خانواده شروع می‌شود اگر ۶ ماه تا یک سال زمان بگذاریم معقول‌تر است. البته فراموش نکنید این به معنای افزایش دوره عقد نیست. زمانی که ذکر شد برای دوره قبل از عقد است. در دوره نامزدی دختر و پسر تعهد اخلاقی به هم دارند اما تعهد قانونی ندارند و اگر در دوره نامزدی به توافق نرسیم و جداشویم ضرر کمتری متحمل می‌شویم اما آ‌نها وقتی عقد می‌کنند زندگی زناشویی را با شکلی غیر از زناشویی شروع می‌کنند. دختر وقتی عقد می‌شود حمایت مکرر شوهر را لازم دارد. درحالی‌که وقتی قبل از ازدواج عقد می‌کند نیازهای عاطفی را هفته‌ای یکی دو بار می‌تواند از همسر بگیرد و برای او مشکل ایجاد می‌شود.

      پاسخ
  6. MARYAM
    MARYAM گفته:

    با سلام. من دختری ۲۳ ساله هستم. پسری به طور سنتی به همراه خانواده به خانه ما جهت آشنایی آمده اند. پسره ۳سال از من بزرگتره. روز اولی که این آقا پسر به خانه ما اومدن. احساس کردم به اصرار پدر و مادرش که می خواهند پسرشان زودتر ازدواج کند به خواستگاری آمده است. چون نسبت به خواستگارهای دیگرم که سنشان بیشتر بود و خودشان تصمیم به ازدواج داشتن برخورد نکرد. زیرا وقتی من وارد مجلس شدم فقط مادرشان برای من بلند شدن، و پدر و پسر هیچ کدام بلند نشدن. و حتی آقا پسره لباس رسمی (پیراهن مردانه) مناسب این مجلس خواستگاری نپوشیده بود. یک پیراهن که از جنس کتان بود و آستین آن سه ربع بود و کمی تا خورده بود. البته من از پدرم که پرسیده بودم گفت که به نظر می رسید پسر کمرویی هست و شاید بدین خاطر بلند نشده بود. ولی باز من حس کردم بهم بی احترامی شده. اما اون روز اول، من را که دید با اینکه برایم بلند نشده بود اما حس کردم بعد از دیدنم از ظاهر و زیبایی من خوشش آمده بود. آیا وقتی باهاش صحبت کردم ازش بپرسم که آیا شما به اصرار خانواده تون تصمیم به ازدواج دارید، چون من در برخورد روز اول شما هیچ احترامی نسبت به خودم در شما ندیدم ( منظور همان بلند نشدن اوست).

    پاسخ
    • پاسخگو
      پاسخگو گفته:

      دوست عزیز برخورد اول بسیار مهمه ولی نمیتونید برای نظرتون قطعیش کنید که به شما بی احترامی شده … اگر ایشون به دل شما نشسته باشه میتونید مراحل بعدی شناخت رو انجام بدید … و از مشاوره ای حضوری شروع کنید … ولی اگر ایشون به دل شما نباشه بهتره در همین ابتدای کار رابطه رو کاملا” منتفی کنید
      در این مورد میتونید با این شماره مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
      ۰۲۱-۲۲۳۵۴۲۸۲

      پاسخ
  7. Anonymous
    Anonymous گفته:

    واییییییییییییییی
    مرسی کانون مشاوران من برای ازدواج با خواستگارم مردد بودم این تست را انجام دادم عالی بود نتیجه مثبتم داشت و من را از دودلی نجات داد

    پاسخ
« دیدگاه های قدیمی تردیدگاه های جدیدتر »

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *