اهمیت مشاوره خانواده

خانواده به عنوان اولین و مهم‌ترین نهاد اجتماعی، نقشی اساسی در شکل‌گیری شخصیت و هویت افراد ایفا می‌کند. یک خانواده سالم، زمینه‌ای را برای رشد و شکوفایی اعضای خود فراهم می‌کند. با این حال، خانواده‌ها نیز ممکن است با مشکلات و چالش‌هایی مواجه شوند که نیاز به کمک متخصصان را ایجاب می‌کند.

مشاوره خانواده، فرایندی است که در آن یک مشاور متخصص، به زوجین یا اعضای خانواده کمک می‌کند تا مشکلات و اختلافات خود را حل کنند و روابط سالم‌تری با یکدیگر برقرار کنند. مشاوره خانواده می‌تواند در موارد زیر کمک‌کننده باشد:

  • اختلافات زناشویی
  • خیانت
  • اعتیاد
  • طلاق
  • مشکلات ارتباطی
  • مشکلات تربیتی
  • مشکلات مالی
  • مشکلات روانشناختی اعضای خانواده

فواید مشاوره خانواده

مشاوره خانواده می‌تواند مزایای زیادی برای زوجین و اعضای خانواده داشته باشد. برخی از این مزایا عبارتند از:

  • بهبود روابط بین فردی
  • کاهش تنش و استرس
  • افزایش رضایت از زندگی زناشویی
  • پیشگیری از طلاق
  • بهبود مهارت‌های ارتباطی
  • افزایش اعتماد به نفس
  • کمک به حل مشکلات روانشناختی

چگونه مرکز مشاوره خانواده خوب را انتخاب کنیم؟

در هنگام انتخاب مرکز مشاوره خانواده، باید به نکات زیر توجه کرد:

  • تجربه و تخصص مشاور: مشاور خانواده باید تجربه و تخصص کافی در زمینه‌های مختلف روانشناسی، مشاوره و خانواده داشته باشد.
  • روش درمانی: مرکز مشاوره باید روش درمانی مناسبی را برای حل مشکلات مراجعان خود انتخاب کند.
  • هزینه: هزینه مشاوره خانواده در مراکز مختلف متفاوت است. بنابراین، بهتر است قبل از انتخاب مرکز مشاوره، از هزینه‌های آن مطلع شوید.

مزیت مرکز مشاوره خانواده

یکی از مزیت هایی که مرکز مشاوره خانواده برای مراجعین خود دارد، حضور به موقع و مداوم مشاورینی با تجربه و ماهر است که بتوانند در سریع ترین زمان ممکن پاسخ گوی آنان باشند. این مرکز با استفاده از برترین روانشناسان به عنوان مشاور خانواده در مرکز مشاوره خانواده بهترین خدمات برای کسب رضایت مردم عزیز ارائه خواهند کرد.

مرکز مشاوره خانواده با بررسی مشکلات مردم در زمینه مشکلات خانوادگی، اختلافات زناشویی، مشکلات فرزندان و همچنین شیوه ازدواج به بهترین شکل ممکن حل نماید. مشاوره خانواده به مجموعه ای از دستور العمل ها گویند که به شیوه ای بهتر به اداره مسائل زندگی کمک می کند.

یک مشاور خانواده خوب و بهترین مشاور خانواده باید یکسری ویژگی ها داشته باشد تا بتواند یک مرکز مشاوره را به صورت بسیار عالی اداره کرده و بتواند بهترین مشاوره ها را ارائه کند. این مشاوران باید صبور و با تجربه بوده و ارتباط متقابل خوبی داشته باشد. بنابراین شما می توانید با مراجعه حضوری و یا به صورت آنلاین و یا تلفنی سوالات خود را با مشاوران ما در میان بگذارند تا در بهترین مرکز مشاوره، مشاوره شوند.

سخن پایانی

مشاوره خانواده می‌تواند نقش مهمی در حل مشکلات و بهبود روابط خانوادگی ایفا کند. بنابراین، زوجین و اعضای خانواده‌ای که با مشکلاتی مواجه هستند، می‌توانند از خدمات مشاوره خانواده بهره‌مند شوند.

سایت مشاوره قبل ازدواج به شما در رابطه با این موضوع کمک خواهد کرد

منبع:تریبون آزاد

159 پاسخ
« دیدگاه های قدیمی تردیدگاه های جدیدتر »
  1. مریم
    مریم گفته:

    من چهار ساله ازدواج کردم
    یک پسر ۱ ساله دارم
    همسرم تو رابطه زناشویی خیلی ضعیف، البته باید گفت مشکل روانی دارهیعنی فکر میکنه با این کار قدرت مردانگی شو به
    مرور از دست میده
    و میلشو بر خلاف خواستش سر پوش میذاره

    الان هم ۳ ماه با هم قهریم

    جدا میخوابه

    موندم چه کنم??

    پاسخ
    • Anonymous
      Anonymous گفته:

      دوست عزیز در این مورد باید مشاوره روانشناسی داشته باشید … در ضمن میتونه مشکل ایشون بخاطر پایین بودن سطح اطلاعات علمی هم باشه … چون مردانی که تعداد دفعات نزدیکی و انزال بالایی دارند کمتر در معرض سرطان پروستات قرار دارن ..به همین خاطر لازمه ایشون حتما” مشاوره کنه
      در این مورد میتونید با این شماره مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
      ۰۲۱-۲۲۳۵۴۲۸۲
      ۰۲۱-۸۸۴۲۲۴۹۵

      پاسخ
  2. سعید
    سعید گفته:

    باسلام
    من حدود دو هفته هست که ازدواج کردم
    دقیقا از عقد به این طرف هیچ میلی نسبت به خانمم ندارم
    چه عاطفی و چه جنسی
    به خودشم گفتم ولی اون من را دوست داره
    حسابی کلافه شدم
    باید چکار کنم؟
    در ضمن همسرم واقعا دختر خوبی هست فقط من فکر میکنم دارم با ی پسر صحبت میکنم تا ی دختر؟
    از قبل هم هیچ آشنایی نداشتیم

    پاسخ
  3. لیلا رمضان زاده
    لیلا رمضان زاده گفته:

    سلام بابت ی سری از مسکلات خانوادگی می خواهم مهریه ام رابه اجرا بگذرارم شوهرم ادمی بی مسولیت ودارای مورد اخلاقی زیاد که در شیونات اسلامی بدور است

    پاسخ
    • Anonymous
      Anonymous گفته:

      دوست عزیز راه طلاق برای زن کاملا” مشخصه … چون حق طلاق در اسلام با مرد هست پس زن میتونه با استفاده از ۱۲ مورد که در قانون مشخص شده اقدام به طلاق کنه
      شروط ضمن عقد نکاح شامل ۱۲ شرط است که به آن شروط دوازده گانه عقد نکاح می‌گویند. این شروط عبارتند از :

      ۱- زن می‌تواند از دادگاه تقاضای صدور طلاق کند، در صورت خودداری شوهر از دادن خرجی زن و انجام سایر حقوق واجب زن به مدت ۶ ماه.

      ۲- دومین شرط ذکر شده در عقدنامه که به زن اجازه طلاق می‌دهد، بدرفتاری زوج است به حدی که ادامه زندگی را برای زوجه غیر قابل تحمل کند.

      ۳- سومین شرطی که با وجود آن زن اختیار طلاق دارد، بیماری خطرناک غیر قابل درمان مرد است در حدی که سلامت زن را به خطر اندازد.

      ۴- شرط چهارم دیوانه بودن مرد است در زمانی که امکان فسخ وجود ندارد.

      ۵- پنجمین شرط مندرج در عقدنامه، اشتغال مرد به کاری است که به حیثیت و آبروی زن و مصالح خانوادگی او لطمه بزند در این صورت زن می‌تواند تقاضای طلاق کند.

      ۶- محکومیت شوهر به مجازات ۵ سال حبس یا بیشتر، یا به جزای نقدی که بر اثر ناتوانی از پرداخت، منجر به ۵ سال بازداشت شود یا به حبس و جزای نقدی که مجموعاً منتهی به ۵ سال بازداشت یا بیشتر شود و حکم مجازات در حال اجرا باشد نیز یکی دیگر از شروط ضمن عقد نکاح است که به زن امکان مطلقه شدن را می‌دهد.

      ۷- ابتلاء زوج به هر گونه اعتیاد مضری که به تشخیص دادگاه به اساس زندگی خانوادگی خللی وارد آورد و ادامه زندگی را برای زوجه دشوار کند مانند اعتیادی که منجر به بیکاری مرد، فروش اثاثیه منزل و وارد نمودن ضرر به سلامت جسمی و روحی زن و فرزند شود.

      ۸- هشتمین شرطی است که به استناد آن زن حق طلاق می‌یابد. چنانچه زوج زندگی خانوادگی را بدون عذر موجه ترک کند یا اینکه ۶ ماه متوالی بدون عذر موجه غیبت کند، زن می‌تواند با مراجعه به دادگاه و بدون حضور شوهر طلاق خود را ثبت کند.

      ۹- از جمله مواردی که دادگاه تقاضای زن را برای طلاق می‌پذیرد و در عقدنامه نیز ذکر شده، محکومیت قطعی زوج بر اثر ارتکاب به جرم و اجرای هر گونه مجازات اعم از حد و تعزیر است که مغایر با حیثیت و شئون خانوادگی زن باشد تشخیص این امر نیز با توجه به وضع و موقیعت زن و عرف و موازین دیگر با دادگاه است.

      ۱۰- دهمین شرط از شروط دوازده گانه عقد نکاح، بچه‌دار نشدن مرد پس از گذشت ۵ سال از زندگی مشترک به جهت عقیم بودن یا عوارض جسمی دیگر است که در این صورت زن می‌تواند تقاضای طلاق کند.

      ۱۱- همچنین چنانچه زوج مفقودالاثر شود و ظرف ۶ ماه پس از مراجعه زوجه به دادگاه پیدا نشود نیز دادگاه حکم طلاق را صادر می‌کند.

      ۱۲- آخرین شرطی که زوج در عقدنامه آن را امضا می کند و اختیار طلاق را به همسرش می‌دهد، ازدواج مجدد مرد بدون اجازه همسر است که در صورت وقوع این مورد، زن حق طلاق را از مرد می‌گیرد.

      زن علاوه بر شرایط مندرج در قباله ازدواج می‌تواند حق سکونت که اختیار تعیین محل سکونت را به زن واگذار می کند، حق تحصیل و حق اشتغال یا هر شرطی که مخالف اقتضای عقد نکاح نباشد را در سند ازدواج خود با توافق شوهر درج کند.

      با تحقق یکی از شرایط دوازده گانه و اثبات آن در دادگاه، زن می‌تواند با استفاده از وکالت ضمن عقد با مراجعه به دادگاه خانواده و طی تشریفات قانونی نسبت به اجرای طلاق اقدام کند.

      در مواردی هم اتفاق می‌افتد که مرد و زن بر سر داشتن حق طلاق زن بدون هیچ پیش‌شرطی رضایت دارند یا زنانی در پی دریافت این حق هستند که این مورد خارج ار این دوازده شرط در صورتی محقق می‌شود که مرد در دفاتر استاد رسمی «وکالت در طلاق» را به زن بدهد که در این صورت زن هر زمانی و فارغ از هر پیش‌شرطی می‌تواند از دادگاه تقاضای طلاق کند.

      پاسخ
  4. areziu
    areziu گفته:

    باعرض سلام من ی دختره ۱۸سالم یک ساله عاشقه ی پسر شدمه قراره باهم ازدواج کنیم ولی مشکلات خانوادگی زیادی دارم میترسم خانوادم قبول نکنن لطفا کمک کنید

    پاسخ
    • Anonymous
      Anonymous گفته:

      شما باید مواظب همچین رابطه ای باشید و هرچه زودتر با خانوادت در میون بزاری که اگه قبول نکردن تمومش کنید چون بعدأ وابسته میشین و با تموم شدن رابططون ضربه ی روحی شدیدی به شما وارد میشه

      پاسخ
  5. مریم
    مریم گفته:

    سلام.من یه دختر۲۷ ساله هستم.زندگی خوبی دارم یه خواهر هم بیشتر ندارم.از زندگیم خیلی راضی هستم و احساس خوشبختی زیادی می کنم.حسابی هم همه وقت هام پره و فرصت سر خاروندن هم ندارم به رشته تحصیلیم علاقه دارم و هر روز دارم خودم رو متخصص تر میکنم در اون.خلاصه همه چیز خوبه.من واقعا خیلی مواقع پیش خودم فکر می کنم من چرا باید ازواج کنم و خودم رو به دردسر بندازم.راسیتش تنها چیزی که ازدواج میتونه بهم بده رابطه جنسیش هست و از اونجایی که خیلی میل جنسی آنچنانی ندارم اینم واسم ارزشمند نیست.من اگرم یه موقع میل جنسیم بالا بره زمان های خاص قبل و یا بعد از پریودی هست که اینم به خاطر هرمون هاست.خلاصه من ازدواج رو مانع بزرگی بر سر راه خودم می بینم.چون از یه بر خیلی به آرامش و سکوت علاقه مندم و از فکر اینکه یه روزی مجبور به بچه دار شدن بشم حالم بد میشه.کلا خیلی دوست دارم که همه فرصتی که خدا بهم داده رو فقط واسه خودم و رسیدن به خواستم خرج کنم .من واقعا زندگی الانم رو دوست دارم و میترسم که موقعیتم رو از دست بدم و اینکه خودم رو میشناسم و میدونم که همزمان نمیتونم روی چندتا موضوع متمرکز بشم و از اونجایی که کارام همش فکریه و مخ زیادی می طلبه همین باعث شده که از ازدواج رو گردون بشم و به هیچ وجه حاظر نیستم هر کسی رو به عنوان خواستگار تو خونه راه بدم اصلا دوست ندارم از توقعاتم کم کنم چون مگه هر کس چند بار شانس زندگی کردن داره؟؟پس من باید عالی باشم.مثلا دوست دارم با مردی ازدواج کنم که اصلا بچه نخواد و اینکه اهل رفت و آمد نباشه و اینکه مردی باشه که یه کار در سطح عالی داشته باشه و عاشق کارش باشه و اونم مثل من همه وقتشو بزاره رو کارش مطمئنا اگر اینطوری باشه فرصت گیر دادن و امر و نهی به من رو نداره .حالا به نظر شما آیا اصلا من به درد ازدواج میخورم؟؟؟یا اینکه ازدواج واسه منی که همه چیزم اوکی هست میتونه خوب باشه؟؟یا اینکه اصلا مردی با این شرایطی که گفتم اصلا پیدا میشه؟؟ و اینکه آیا اگر من یه موقع ازدواج نکنم پشیمون میشم یا نه؟؟و اینکه نظرتون درباره طرز فکرم چیه؟؟؟
    ممنون

    پاسخ
    • دکتر مهرآرا بهرامی
      دکتر مهرآرا بهرامی گفته:

      سلام
      شما خیلی رویا پردازانه فکر می کنید
      خیلی خوشحالیم که اینقدر موفق هستید و این واقعاً مایه افتخار شما و خانواده است
      به شما توصیه میکنم اصلاً به دنبال شوهر نباشید چون همان فردی که زیاد به کار فکر کند نیازمند محبت است و اگر از شما نبیند قطعاً خیانت می کند
      بنابراین تفکر خود را تغییر داده و بعد به دنبال ازدواج باشید
      البته باید بگویم که این حسی که دارید قطعاً به مرور زمان عوض می شود زیرا طبیعت هر فردی این است که نیازمند عاطفه جنس مخالف است
      به امید موفقیت بیشتر شما

      پاسخ
    • ebrahim
      ebrahim گفته:

      salam…man fekr mikonam ba sharayet o eidehae k dary behtare k tanha bemuni , shayad en ham b nafe khodet ham b nafe mardist k natune ba en sharayet kenar biad .
      movaffagh bashid

      پاسخ
« دیدگاه های قدیمی تردیدگاه های جدیدتر »

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوالات متداول مرکز مشاوره خانواده

۱ - مشاوره خانواده چیست؟

مشاوره خانواده، فرایندی است که در آن یک مشاور متخصص، به زوجین یا اعضای خانواده کمک می‌کند تا مشکلات و اختلافات خود را حل کنند و روابط سالم‌تری با یکدیگر برقرار کنند. مشاوره خانواده می‌تواند در موارد زیر کمک‌کننده باشد:| اختلافات زناشویی| خیانت| اعتیاد| طلاق| مشکلات ارتباطی| مشکلات تربیتی| مشکلات مالی| مشکلات روانشناختی اعضای خانواده

۲ - چه کسانی باید از مشاوره خانواده استفاده کنند؟

هر زوج یا خانواده‌ای که با مشکلات و چالش‌هایی در روابط خود مواجه است، می‌تواند از مشاوره خانواده استفاده کند. برخی از نشانه‌های نیاز به مشاوره خانواده عبارتند از: وجود اختلافات و درگیری‌های مکرر| کاهش رضایت از زندگی زناشویی یا خانوادگی| احساس تنهایی و انزوا| بروز مشکلات روانشناختی در یکی از اعضای خانواده

۳ - مشاوره خانواده چگونه انجام می‌شود؟

مشاوره خانواده معمولاً به صورت جلسات هفتگی یا دوهفته‌ای برگزار می‌شود. در هر جلسه، مشاور به بررسی مشکلات و چالش‌های مراجعان می‌پردازد و با استفاده از تکنیک‌های مختلف مشاوره، به آنها کمک می‌کند تا این مشکلات را حل کنند. برخی از تکنیک‌های مشاوره خانواده عبارتند از: گوش دادن فعال| بازگویی| سوال‌پرسی| ارائه بازخورد| آموزش مهارت‌های ارتباطی| آموزش حل مسئله

۴ - مشاوره خانواده چقدر طول می‌کشد؟

مدت زمان مشاوره خانواده به نوع و شدت مشکلات مراجعان بستگی دارد. در برخی موارد، مشاوره خانواده ممکن است در چند جلسه کوتاه به نتیجه برسد. اما در برخی دیگر از موارد، ممکن است نیاز به جلسات بیشتری باشد.

۵ - هزینه مشاوره خانواده چقدر است؟

هزینه مشاوره خانواده در مراکز مختلف متفاوت است. بنابراین، بهتر است قبل از انتخاب مرکز مشاوره، از هزینه آن مطلع شوید.

۶ - چگونه مرکز مشاوره خانواده خوب را انتخاب کنیم؟

در هنگام انتخاب مرکز مشاوره خانواده، باید به نکات زیر توجه کرد: تجربه و تخصص مشاور: مشاور خانواده باید تجربه و تخصص کافی در زمینه‌های مختلف روانشناسی، مشاوره و خانواده داشته باشد.| روش درمانی: مرکز مشاوره باید روش درمانی مناسبی را برای حل مشکلات مراجعان خود انتخاب کند.| هزینه: هزینه مشاوره خانواده در مراکز مختلف متفاوت است. بنابراین، بهتر است قبل از انتخاب مرکز مشاوره، از هزینه آن مطلع شوید.|

۷ - آیا مشاوره خانواده محرمانه است؟

بله، مشاوره خانواده محرمانه است. مشاور خانواده موظف است اطلاعات مراجعان خود را محرمانه نگه دارد و بدون اجازه آنها، آن را با کسی در میان نگذارد.