مشاوره ازدواج مجدد

ازدواج مجدد یک تصمیم مهم در زندگی است که می تواند چالش برانگیز باشد. پس از یک طلاق یا از دست دادن همسر، افراد ممکن است نیاز به کمک برای مقابله با احساسات و چالش های جدید داشته باشند. مشاوره ازدواج مجدد می تواند یک منبع ارزشمند برای افراد در این دوران باشد.

مزایا

مشاوره ازدواج مجدد می تواند مزایای زیادی داشته باشد، از جمله:

  • کمک به افراد برای مقابله با احساسات: مشاوره می تواند به افراد کمک کند تا احساسات خود را در مورد طلاق یا از دست دادن همسر پردازش کنند. این می تواند شامل غم، خشم، گناه و احساس تنهایی باشد.
  • کمک به افراد برای درک خود و نیازهای خود: مشاوره می تواند به افراد کمک کند تا نیازها و خواسته های خود را بهتر درک کنند. این می تواند به آنها کمک کند تا یک شریک مناسب را پیدا کنند و یک رابطه سالم ایجاد کنند.
  • آموزش مهارت های ارتباطی و حل مسئله: مشاوره می تواند به افراد کمک کند تا مهارت های ارتباطی و حل مسئله خود را بهبود بخشند. این می تواند به آنها کمک کند تا درگیری ها را به طور سالم حل کنند و یک رابطه قوی ایجاد کنند.
  • کمک به افراد برای ایجاد یک رابطه سالم: مشاوره می تواند به افراد کمک کند تا یک رابطه سالم و پایدار ایجاد کنند. این شامل ایجاد اعتماد، احترام و تعهد است.

معایب

مشاوره ازدواج مجدد نیز می تواند معایبی داشته باشد، از جمله:

  • هزینه: مشاوره ازدواج مجدد می تواند گران باشد.
  • زمان: مشاوره ازدواج مجدد زمان بر است.
  • تعهد: مشاوره ازدواج مجدد یک تعهد است. افراد باید مایل به شرکت در جلسات و انجام تکالیف باشند.

مشاوره ازدواج مجدد می تواند یک منبع ارزشمند برای افراد در حال ازدواج مجدد باشد. مزایای بالقوه مشاوره می تواند به افراد کمک کند تا یک رابطه سالم و پایدار ایجاد کنند.

کمک به افراد برای مقابله با احساسات

طلاق یا از دست دادن همسر می تواند احساسات شدیدی مانند غم، خشم، گناه و تنهایی ایجاد کند. مشاوره می تواند به افراد کمک کند تا این احساسات را پردازش کنند و راه هایی برای کنار آمدن با آنها پیدا کنند.

کمک به افراد برای درک خود و نیازهای خود

طلاق یا از دست دادن همسر می تواند باعث شود که افراد احساس کنند که کنترل زندگی خود را از دست داده اند. مشاوره می تواند به افراد کمک کند تا خود را بهتر درک کنند و نیازهای خود را شناسایی کنند. این می تواند به آنها کمک کند تا یک شریک مناسب را پیدا کنند و یک رابطه سالم ایجاد کنند.

آموزش مهارت های ارتباطی و حل مسئله

روابط موفق بر ارتباط و حل مسئله سالم مبتنی است. مشاوره می تواند به افراد کمک کند تا مهارت های ارتباطی و حل مسئله خود را بهبود بخشند. این می تواند به آنها کمک کند تا درگیری ها را به طور سالم حل کنند و یک رابطه قوی ایجاد کنند.

کمک به افراد برای ایجاد یک رابطه سالم

مشاوره می تواند به افراد کمک کند تا یک رابطه سالم و پایدار ایجاد کنند. این شامل ایجاد اعتماد، احترام و تعهد است.

چالش های ازدواج مجدد

ازدواج مجدد می تواند یک تجربه بسیار رضایت بخش و پربار باشد. با این حال، مانند هر رابطه جدید، چالش هایی نیز وجود دارد که باید بر آنها غلبه کرد. برخی از چالش های رایج ازدواج مجدد عبارتند از:

  • مدیریت انتظارات: ازدواج مجدد می تواند یک تجربه بسیار متفاوت از ازدواج اول باشد. مهم است که انتظارات واقع بینانه داشته باشید و بدانید که ازدواج دوم به احتمال زیاد بدون چالش نخواهد بود.
  • تطبیق دادن خانواده ها: اگر هر یک از شما فرزندانی از ازدواج قبلی خود دارید، باید یاد بگیرید که چگونه خانواده های خود را با هم هماهنگ کنید. این می تواند یک چالش دشوار باشد، اما با ارتباط و همکاری می توان بر آن غلبه کرد.
  • غلبه بر گذشته: اگر یکی از شما از ازدواج قبلی خود آسیب دیده است، مهم است که قبل از ازدواج مجدد بر این آسیب ها غلبه کنید. اگر این کار را نکنید، ممکن است این آسیب ها به ازدواج دوم شما سرایت کند.
  • ارزیابی مجدد اولویت ها: ازدواج مجدد می تواند منجر به تغییر اولویت های شما شود. مهم است که با همسر جدید خود در مورد ارزش ها و اهداف خود صحبت کنید تا مطمئن شوید که با هم همسو هستید.

در اینجا چند نکته برای غلبه بر چالش های ازدواج مجدد آورده شده است:

  • با همسر جدید خود صریح و صادق باشید. مهم است که در مورد انتظارات، احساسات و نگرانی های خود با یکدیگر صحبت کنید.
  • برای مشاوره ازدواج اقدام کنید. یک مشاور ازدواج می تواند به شما کمک کند تا چالش های ازدواج مجدد را مدیریت کنید و یک رابطه سالم و رضایت بخش ایجاد کنید.
  • به خودتان و همسر جدیدتان زمان بدهید. ازدواج مجدد به زمان و تلاش نیاز دارد. صبور باشید و انتظار نداشته باشید که همه چیز فوراً عالی شود.

اگر شما یا کسی که می شناسید در حال برنامه ریزی برای ازدواج مجدد هستید، مهم است که از چالش های احتمالی آگاه باشید. با آماده سازی و حمایت، می توانید شانس موفقیت خود را افزایش دهید.

سخن پایانی

مشاوره ازدواج مجدد می تواند یک سرمایه گذاری ارزشمند برای افراد در حال ازدواج مجدد باشد. مزایای بالقوه مشاوره می تواند به افراد کمک کند تا یک رابطه سالم و پایدار ایجاد کنند(منبع: بارد از منابع در دسترس مرکز مشاوره ستاره ایرانیان).

بسیارند زنانی که در دوران مجردی خود با داشتن انتخابی اشتباه و عدم تحقیق و تامل بیشتر با هزار امید و آرزو به خانه بخت رفته اند اما این ازدواج ثمری جز جدایی و طلاق نداشته است. این دختران گذشته، در زمانی که می بایست مشورت کنند و انتخابی درست داشته باشند، زندگی خود را فدای موارد دیگر کرده و اکنون با اهرم طلاق خود را از آن انتخاب اشتباه جدا نموده اند. اکنون این زنان بنا به هر دلیلی که می تواند اعتیاد همسرشان، خیانت همسرشان  ، تعصب های بیجا و شکاک بودن مرد و یا اخلاق بد و عادت های بد همسرشان  باشد گزینه طلاق را انتخاب کرده و زن مطلقه به حساب می آیند.

ازدواج بعد از طلاق

بسیارند کسانی که با وجود بچه نیز تن به طلاق داده اند و بدون هیچ پشتوانه و همدمی اقدام یه یزرگ کردن فرزندان خویش می کنند. اما سوال اساسی اینجا می باشد که آیا آنان حق زندگی خوب و خوشبخت شدن را حتی با توجه به یک بار تجربه ازدواج نا موفق ندارند؟

واضح است که این زنان نیز حق زندگی همراه با آسایش را دارند و خوشبختی و رسیدن به آرامش حق همه انسان ها در این کره خاکی است. توصیه ما به این بانوان این است که ابتدا با مراجعه به یک مشاوره ازدواج خوب روحیه از دست داده خود را باز یابند. هستنذ مردانی که بنا به هر دلیلی اکنون ازدواج با یک بانوی مطلقه را خواستارند. پس مشاوره ازدواج مجدد راهی برای مردانی که خواستار ازدواج مجدد  هستند می باشد و راهی است برای بانوان مطلقه تا طمع یک زندگی دوباره را بچشند.

مرکز مشاوره

برای خواندن مقاله های بیشتر در رابطه با این موضوع به سایت ازدواج مراجعه کنید

منبع: مشاورکو

108 پاسخ
« دیدگاه های قدیمی تردیدگاه های جدیدتر »
  1. شهره
    شهره گفته:

    سلام دختری ۲۰ ساله هستم که در ۱۷ سالگی به اجبار خانواده با پسر عموم ازدواج کردم و پنج ماه بعد به خاطر کتک های شوهرم به خانه ی پدرم رفتم و شوهرم به بهانه قهر من برادرم رو به قتل رسوند حالا بعد از سه سال از طریق فیسبوک با پسری آشنا شدم که ۲۵ سالشه و مجرد و قصدش ازدواجه تمام ایده های من رو هم داره .اما از مخالفت خانوادش میترسه.ضمن اینکه با مادرم در ردباطه با ازدواجمون صحبت کرده راهنماییم کنید.لطفا

    پاسخ
    • مشاور
      مشاور گفته:

      با سلام
      وقتی شما مادرتون اطلاع دارند بهتره با وجود تجربه ناخوشایند قبلی و شرایط روحی که داشتید با ایشون صحبت کنید که رسمی اقدام کنند .و خب جلساتی داشته باشید و معیارها و ملاک ها رو بررسی کنید و نظرات هم رو بدونید .ضمن اینکه ایشون بهتر خانوادشون رو می شناسند بهتره خودشون هماهنگ کنند و شرایط رو صادقانه توضیح بدهند .اگر پذیرشی نیود که ابتدای کار بدونید بهتره .به هر حال هر احتمالی رو پیش بینی کنید گرچه پاسخ منفی خانواده ایشون برای شما سخت خواهد شد .ولی بهتره از ایشون مطمئن بشید و بعد اگر قرار است ادامه بدهید این اتفاق بیفت .البته اینکه ایا اون اقا پسر از شرایط ازدواج قبلی شما باخبر هستند یا خیر هم مهم است ؟صداقت شرط زندگی است .امیدارم خوشبخت و موفق باشید

      پاسخ
  2. سامان
    سامان گفته:

    سلام.ممنون از سایت خوبتون.
    یه سوالی دارم اینکه من ۲۵ سالمه و تو ۲۰ سالکی و بیشتر به اصرار خانواده ام با دختر عموم که چندین سال به علت مسائل مالی رابطه خانوادگی هم نداشتیم و بعد از اون میانمون خوب شد نامزد کردم و متاسفانه در عرض چند هفته عقد کردیم ولی بعدش فهمیدیم دنیای ما دو تا کاملا از هم جداست.این نامزدی حدود ۵ ماه بیشتر طول نکشید.که البته بیشتر از تصف این مدت ۵ ماه رو هم با هم قهر بودیم و حرف نمیزدیم و حالا با دختری آشنا شدم که قراره با هم صحبت های اولیه رو انجام بدیم ولی نمیدونم در مقابل سوال های اون از گذشته ام باید چکار کنم.خودم دروغ گفتن و پنهان کاری رو دوس ندارم و انسانی نمیدونم و میخوام بدونم بهترین راه واسه گفتن این مسئله چیه که او فرد یکدفعه از من زده نشه؟

    پاسخ
    • مشاور
      مشاور گفته:

      با سلام
      تلاش کنید خیلی صادقانه اگر سوالی شد همین مواردی که ایجا بیان کردید در مورد رابطه و نداشتن تفاهم و …را با ایشون در میان بگذارید و بفرمایید کلا این ۵ ماه متوجه شدید هیچ اشتراکی وجود ندارد و علت جدایی هم همین مساله بوده است .هیچ چیز بهتر از شفاف صحبت کردن نیست چون به حل مشائل هم کمک می کند و مشکلات احتمایل اینده را مرتفع می کند .بهتره با حساسیت ان موضوع را مطرح نکنید و تاکید رو ی اون مساله نداشته باشید که طرف مقابل هم حساس تر شود .اگر فردی شما را به خاطر خودتان انتخاب کند شرایط جانبی بر ا موثر نخواهد بود .موفق باشید

      پاسخ
  3. میثم
    میثم گفته:

    سلام من جداشدم اما سرهیچی همدیگرو دوست داشتیم میخوام ازدواج مجدد کنم ام نمیدونم چکار کنم همش اونو میخوام

    پاسخ
  4. مینا
    مینا گفته:

    من ۳۴سالمه ۲تا بچه دارم یه پسر۴ ساله ویک دختر۱۰ ساله ۲سال ونیمه ازهمسرم جداشدم فردی بمن علاقمنده یک پزشکه که ایشون هم ازازدواج اولش یه پسرداره اما من ازازدواج میترسم وگاهی بدبینم بهش چکارکنم مرا راهنمایی کنید

    پاسخ
    • ►Responder◄
      ►Responder◄ گفته:

      بهتره در این موارد مشاوره ای حضوری داشته باشید .. باید بتونید با فردی حضورا” صحبت کنید که بتونه شرایط رو برای شما بیان کنه و بتونه راه درست رو به شما نشون بده
      در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
      ۰۲۱-۲۲۳۵۴۲۸۲
      ۰۲۱-۲۲۶۸۹۵۵۸

      پاسخ
  5. ناشناس
    ناشناس گفته:

    سلام پسری خواستگارمه که قبلأ ۲ بار عقد کرده و طلاق گرفته ولی هر دوبارش به عروسی نرسیده حالا من میترسم باهاش ازدواج کنم به نظر شما چکارکنم؟

    پاسخ
« دیدگاه های قدیمی تردیدگاه های جدیدتر »

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *